Hr En De

Pretraga smještaja

Napredna tražilica
Prijava za newsletter

Vremenska prognoza

Kontakt

SENIA TOURS d.o.o.
Obala dr. Franje Tuđmana bb,
53270 Senj
Telefon: +385 53 882 114
Fax: +385 53 882 114

Kako rezervirati

U samo nekoliko koraka možete rezervirati smještaj za Vaš odmor, bilo gdje u svijetu se nalazili. U sljedećih par koraka objasniti ćemo Vam kako pronaći i uspješno rezervirati smještaj iz naše bogate ponude:

1. Pretraga smještaja

Klikom na gumb  APARTMANI otvoriti će Vam se svi smještajni kapaciteti koji su u ponudi na našoj web stranici i tu odaberete objekt koji Vas zanima

Prelaskom pokazivača preko gumba APARTMANI otvoriti će vam se kategorije i podkategorije smještajnih objekata (apartmani, kuća za odmor, soba...), te će te odabrati kategoriju koja Vas zanima te će Vam tu biti ponuđeni objekti iz odabrane kategorije.

Kako biste našli smještaj koji Vam najviše odgovara možete koristi tražilicu na našoj stranici. Pretragu je moguće vršiti po destinaciji, po broju osoba, po raspoloživosti, po ID-u objekta. Također možete koristiti naprednu tražilicu te izabrati objekt po više ponuđenih detalja.

Da bi Vam olakšali, na naslovnoj stranici smo pripremili izdvojeni izbor ponude gdje smo posebno istaknuli smještajne kapacitete koji se nalaze u POSEBNA PONUDA (imaju povoljnije cijene ili neku vrstu popusta) i PREPORUKA (preporuka agencije prema zadovoljstvu gostiju). 

2. Izbor smještajne jedinice